François Sibbald – Norges fremste edutainer

”Edutainment” er en sammenslåing av de engelske ordene ”education” og ”entertainment”. Termen ”edutainment” kan best oversettes til ’humoristisk læring’ på norsk. Denne pedagogisk nyskapende formidlingsformen er både underholdende og effektiv i tilegnelse av ny og varig kunnskap.

François Sibbald er en faglig godt kvalifisert humorist. Etter 7 år på Høgskole, er han både Cand. Mag. (innen språk, metodikk og pedagogikk) og Bachelor i kommunikasjon. François snakker norsk, nederlandsk, engelsk og tysk flytende. I tillegg er han habil i fransk.

I løpet av årene i bransjen har François utviklet en rekke morsomme karakterer som brukes hyppig i bedriftsmarkedet i inn- og utland. I dag er han en anerkjent foredragsholder, en annerledes stand up komiker, en dyktig motivator og en konferansier med et bredt repertoar som også ofte benyttes i mer seriøse sammenhenger som trener for ledere som skal fremføre presentasjoner eller i paneldebatter og talkshow.

En kombinasjon av et godt språkøre og overraskelsesmomentet har blitt et slagkraftig våpen for François. Sibbald har valgt å holde seg utenfor rampelyset og jobber primært i bedriftsmarkedet for å fokusere på en underholdningsform som kalles ’skjult teater’. Figurene til François kan derfor etter mange år i bransjen fortsatt overraske folk i salen siden hans figurgalleri ikke er eksponert i media.

I tillegg holder publikum som har opplevd Sibbald tidligere tett om hans påfunn og sanne identitet for å se hvordan venner og kollegaer blir lurt. Derfor er det mange kunder som bruker hans tjenester igjen og igjen. Myten om at Sibbald kun kan benyttes til å ”lure” sitt publikum er herved avlivet. Er du blant dem som har brukt en av Sibbalds figurer og lurer på om du kan benytte deg av hans tjenester igjen? Ta kontakt så ser vi sammen på hvilke løsninger som er best for nettopp deg og din målgruppe.

François er en kreativ kar og de fleste av hans kunder foretrekker å inkludere han tidlig i skaperfasen av et arrangement for å oppnå optimalt resultat. François coacher også folk som skal holde presentasjoner på scenen i forbindelse med fagkonferanser eller kveldsoplegg. Hans erfaring og formidlingsevne har gjort mange talere tryggere på sin egen sceneopptreden.!